Staňte se našimi fanoušky na:

Pařížská roláda

Autor receptu: šebi72 (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Utřeme vejce s cukrem, přidáme olej, kakao, solamyl , mouku s kypřícím práškem, ušlehaný sníh a těsto nalijeme na pečící papír na plech. Pečeme v rozehřáté troubě na 200 stupňů 15 minut. Ještě teplé svineme a necháme vychladnout. Mezitím si připravíme krém: Vychlazené pařížské šlehačky vyšleháme společně se ztužovači do hladka. Roládu rozvineme, potřeme marmeládou, polovinou krému a zase zavineme.povrch potřeme druhou polovinou krému a polijeme čokoládovou polevou. Ozdobíme bílou šlehačkou, posypeme hoblinkami čokolády nebo jinak dle vaši fantazie.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jííťa |7. prosince 2014
like Odpovědět
ladislava.jankovska |5. prosince 2014
Zkusím na Hod Boží, myslím, že určitě nezbyde. Odpovědět
Lenny |13. listopadu 2014
mňamka Odpovědět
jana.klisova.16|24. listopadu 2014
výborná Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!