Staňte se našimi fanoušky na:

Pařížská šlehačka II.

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Do kastrůlku dáme smetanu, cukr, máslo a nakrájenou čokoládu. Vložíme do vodní lázně a přivedeme k varu. Nevaříme. Ještě teplou čokoládovou smetanu rozmixujeme a uložíme do chladu. Druhý den ji ušleháme dohusta.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!