Staňte se našimi fanoušky na:

Pařížská šlehačka podle nás

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Smetanu s cukem a kakaem promícháme a za stálého míchání přivedem k varu. Nesmíme ale vařit. Odstavíme a uložíme nejlépe přes noc do chladna. Příští den smetanu ušlehám dohusta.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

martinnatr |23. června 2013
uložím Odpovědět
pavlinf |20. června 2013
ukládám,vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!