Staňte se našimi fanoušky na:

Pařížská šlehačka z ledových kaštanů

Autor receptu: kojaníček (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Do smetany (pokud možno 33%) nalámeme čokoládové tyčinky ledové kaštany (někdy se dají sehnat extra hořké v hnědém obalu, tak ty jsou nejlepší, ale i ty klasické jsou perfektní) a za stálého míchání přivedeme k varu. Chviličku povaříme, odstavíme a za občasného zamíchání necháme vychladnout. Uložíme do ledničky nejlépe přes noc. Šleháme elektrickým šlehačem důkladně vychlazenou. Používám jako náplň do dortů a řezů, na zdobení i na poháry.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Monique |15. prosince 2013
taky děláme, je to výborné Odpovědět
Polda |19. řijna 2013
ukládám, vypadá skvěle Odpovědět
H-D |27. června 2013
dobré Odpovědět
šanela |20. června 2013
dělám ji z klasické hořké čokolády - příště zkusím z kaštanů :-) Odpovědět
kocmaruska |19. června 2013
Už jsem ji vyzkoušela a opravdu je moc dobrá Odpovědět
Márč |4. června 2013
Skvělé, ukládám...:-) Odpovědět
Gogosek |3. června 2013
pařížskou šlehačku doma dělám s kakaem, takže určitě vyzkouším něco nového Odpovědět
Vladenka |3. června 2013
znám, je to výborná dobrůtka Odpovědět
dagmar.vrbicka |3. června 2013
může být dobrá Odpovědět
pajunc |2. června 2013
bezva, uloženo :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!