Staňte se našimi fanoušky na:

Pařížská šlehačka z ledových kaštanů

Autor receptu: kojaníček (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Do smetany (pokud možno 33%) nalámeme čokoládové tyčinky ledové kaštany (někdy se dají sehnat extra hořké v hnědém obalu, tak ty jsou nejlepší, ale i ty klasické jsou perfektní) a za stálého míchání přivedeme k varu. Chviličku povaříme, odstavíme a za občasného zamíchání necháme vychladnout. Uložíme do ledničky nejlépe přes noc. Šleháme elektrickým šlehačem důkladně vychlazenou. Používám jako náplň do dortů a řezů, na zdobení i na poháry.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

eviti |1. června 2013
vyzkouším Odpovědět
PF*13 |1. června 2013
zkusím Odpovědět
J |1. června 2013
vyzkousim Odpovědět
pavlinf |30. května 2013
ukládám,vyzkouším Odpovědět
hanik29|26. května 2015
vyzkouším Odpovědět
jebik|2. června 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!