Staňte se našimi fanoušky na:

Pařížské hovězí

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V hrnci rozpálíme olej, a smažíme na něm 3 oloupané a nasekané cibule s na kostičky nakrájenou slaninou, dokud nezezlátne. Pak přidáme maso nakrájené na kostičky, koření, pomerančovou kůru a čtvrtou cibuli, do které vmáčkneme hřebíček. Zalijeme vínem a stejným množstvím vody, dochutíme solí a pepřem. Pomalu dusíme pod podkličkou 2 hodiny. V polovině dušení vhodíme do hrnce olivy bez pecek. Před půodáváním vyndáme koření, bylinky a cibuli s hřebíčkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |25. května 2014
paráda Odpovědět
Alma |16. dubna 2014
uloženo Odpovědět
kymlal |9. dubna 2014
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!