Staňte se našimi fanoušky na:

Pařížské kostky

Autor receptu: stanicka007 (23 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
48× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na pařížskou šlehačku den předem svaříme smetany a ledové kaštany. Po vychladnutí dáme do lednice, je potřeba řádně vychladit, lépe se šlehá. Na korpus ušleháme vejce a cukr do pěny. Přidáme vařící vodu přímo z konvice, cca půl decilitru. Když se začnou tvořit veliké bubliny přidáme ostatní suroviny a opět pořádně vyšleháme. Pečeme na vymazaném a vysypaném plechu. Po upečení a vychladnutí natřeme ušlehanou hmotu ze smetan a kaštanů, posypeme kakaem nebo nahrubo nastrouhanou tyčinkou margot.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |21. září 2013
tento recept se mi líbí, ukládám do oblíbených a jistě vyzkouším, 1+ Odpovědět
tepito |13. července 2013
vypadá dobře-zkusím Odpovědět
miri3 |16. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Lenny |15. června 2013
lákavé k vyzkoušení Odpovědět
macik |9. června 2013
zkusim Odpovědět
Mona22 |9. června 2013
vyzkouším Odpovědět
T3r3z |4. června 2013
Nejlepší je používat papír na pečení :-) Odpovědět
Vladenka |30. května 2013
taky dělám Odpovědět
AdyDari |27. května 2013
dělám podobný, mňamka! :) Odpovědět
FOTOrecepty |16. května 2013
Taky vyzkouším ;-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!