Staňte se našimi fanoušky na:

Pařížské kostky

Autor receptu: stanicka007 (23 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
48× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na pařížskou šlehačku den předem svaříme smetany a ledové kaštany. Po vychladnutí dáme do lednice, je potřeba řádně vychladit, lépe se šlehá. Na korpus ušleháme vejce a cukr do pěny. Přidáme vařící vodu přímo z konvice, cca půl decilitru. Když se začnou tvořit veliké bubliny přidáme ostatní suroviny a opět pořádně vyšleháme. Pečeme na vymazaném a vysypaném plechu. Po upečení a vychladnutí natřeme ušlehanou hmotu ze smetan a kaštanů, posypeme kakaem nebo nahrubo nastrouhanou tyčinkou margot.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

junkie09 |13. května 2013
mňamka Odpovědět
Hanka007 |24. dubna 2013
ukládám Odpovědět
Romik |22. března 2013
Jen ta kava. Odpovědět
MsGracia |7. března 2013
Vypadá to velmi vábně. Odpovědět
kote19 |2. března 2013
Mňamka :) Odpovědět
trnecek |31. ledna 2013
zajímavé Odpovědět
freya |20. ledna 2013
vypadaj dobře zkusím Odpovědět
J |21. prosince 2012
mnam Odpovědět
Mlsanda|13. února 2014
:) Odpovědět
barbara3|24. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!