Staňte se našimi fanoušky na:

Pařížské kostky

Autor receptu: stanicka007 (23 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
48× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na pařížskou šlehačku den předem svaříme smetany a ledové kaštany. Po vychladnutí dáme do lednice, je potřeba řádně vychladit, lépe se šlehá. Na korpus ušleháme vejce a cukr do pěny. Přidáme vařící vodu přímo z konvice, cca půl decilitru. Když se začnou tvořit veliké bubliny přidáme ostatní suroviny a opět pořádně vyšleháme. Pečeme na vymazaném a vysypaném plechu. Po upečení a vychladnutí natřeme ušlehanou hmotu ze smetan a kaštanů, posypeme kakaem nebo nahrubo nastrouhanou tyčinkou margot.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

uuu|14. května 2013
moc hezké Odpovědět
sissi76|7. dubna 2013
mam vyzkoušeny velmi dobry akorat ja na korpus davam marmeladu na to bananay pak teprv polevam kremem a sypu nastrouhanou margotkou Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!