Staňte se našimi fanoušky na:

Pařížské makronky

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Smícháme cukr moučka a mandle. Bílky vyšleháme se solí dotuha, poté zašleháváme i krupicový cukr. Nakonec přimícháme směs madlí a cukru. 2) Směsí naplníme cukrářský sáček a na plech vyložený pečícím papírem kreslíme kolečka o průměru 2,5 cm. Vzdálenost mezi nimi bude tak 5 cm. Pak je necháme 15 minut oschnout. 3) Pečeme 15 minut na 180 °C. Poté necháme zchládnout. 4) Bílky ušleháme s cukrem do pevné pěny. Poté postupně zašleháváme změklé máslo. Dvě makronky spojíme k sobě krémem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |8. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
super nápad Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!