Staňte se našimi fanoušky na:

Pařížské řezy

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na mírném ohni přivedeme k varu suroviny na krém. Po vychladnutí vmícháme tuhý sníh ze dvou bílků. Zbytek vajec ušleháme s moučkovým a vanilkovým cukrem do zhoustnutí. Po vychladnutí vmícháme mouku s rozpuštěným máslem a kakaem a nakonec lehce vmícháme ušlehaný sníh. Těsto upečeme na vymazaném plechu. Vychladlé rozpůlíme, první plát potřeme krémem, přiklopíme druhým a ještě pocukrujeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!