Staňte se našimi fanoušky na:

Pařížský dort (kostky)

Autor receptu: skvarek000 (26 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Den předem si svaříme šlehačku s ledovými kaštany, dáme přes noc do lednice a druhý den vychlazené vyšleháme. Na těsto smícháme všechny suroviny a dáme péct. Na vychladlý piškot natřeme vyšlehaný krém a hustě postrouháme tyčinkou Margot. Krém můžeme rozetřít jen po povrchu dortu nebo můžeme dort jednou promazat

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

any20 |22. listopadu 2014
super Odpovědět
Lenny |7. listopadu 2014
dobrota Odpovědět
hanik29|8. listopadu 2014
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!