Staňte se našimi fanoušky na:

Parmazánové rizoto

Autor receptu: Jana Konečná (65 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Rozpálíme olivový olej a opečeme na něj šalotku a rýži. Po chvíli zalijeme vínem a necháme ho vypařit. Poté nalijeme trochu vývaru a až se vyvaří nalijeme další. Vaříme celkem 20 minut doměkka. Poté odstavíme z plotny a necháme 5 minut jen tak stát. Do ještě horkého rizota vmícháme strouhaný parmazán (část si necháme na posypání) a máslo. Promícháme a podáváme se zeleninovým salátkem. Uvedené množství ingrediencí odpovídá 1 porci.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!