Staňte se našimi fanoušky na:

Pasta aschiuta "pastačuta" - výborná omáčka na špagety

Autor receptu: JarmilCa (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupanou a na jemno nakrájenou cibuli osmažíme na tuku dozlatova. Přidáme mleté maso a cca 7 minut opékáme. Mezitím si připravíme směs na zahuštění: smícháme mouku + kostku bujónu nakrájenou na tenké plátečky + pár lžic vody. Maso osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku, rajský protlak a majoránku. Nakonec zalijeme směsí na zahuštění a červeným vínem. Pořádně promícháme a cca 5 minut vaříme, aby se vše důkladně spojilo. A je hotovo. Používám raději mleté hovězí, neboť není tak tučné. Někdy přidám lžíci kečupu. Výborné je nakonec posypat strouhaným parmazánem. Přeji Vám dobrou chuť. PS: Fotečku dodám později ..

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mochomůrka |9. července 2014
ukládám Odpovědět
kulajda |25. listopadu 2013
uloženo Odpovědět
M* |9. řijna 2013
máme rádi Odpovědět
Konato |6. řijna 2013
Dobrota - vyzkouším. Odpovědět
Teris19 |7. července 2013
zkusím :) Odpovědět
pajunc |24. června 2013
vypadá to skvěle, díky za recept!:-) Odpovědět
Michele |23. června 2013
vypadá to dobře! :-) Odpovědět
laetti |20. června 2013
ukládám Odpovědět
Lucinka |18. června 2013
Určitě zkusím :) Odpovědět
Januse |17. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!