Staňte se našimi fanoušky na:

Pašticada

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Slaninu nakrájíme na hranolky, česnek oloupeme na jednotlivé stroužky a prošpikujeme jimi maso (slaninou i česnekem - přidáme dovnitř i hřebíček). 2) Maso osolíme, opepříme a poprášíme muškátovým oříškem. Opečeme ho ze všech stran na oleji. 3) Cibuli nasekáme najemno. Celer nakrájíme na kousky. 4) K masu přidáme cibuli, víno a cukr a přivedeme k varu. Přidáme vývar tak, aby maso bylo ponořené. Dusíme 3-4 hodiny doměkka. 5) Strouhanku opečeme na másle a zahustíme jí omáčku. 6) Podáváme nakrájené na plátky s noky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |8. března 2016
super Odpovědět
asona |2. července 2015
6++++ Odpovědět
objev |21. srpna 2014
Mňamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!