Staňte se našimi fanoušky na:

Paštika s portským vínem a pistáciemi

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Smícháme bílé víno, brandy a 50 ml portského vína, cibuli nakrájenou najemno, prolisovaný česnek a tymián a vše svaříme na třetinu objemu. 2) Játra nakrájíme na proužky a osmažíme na másle. Poté je rozmixujeme spolu se svařenou směsí a kořením. 3) Osolíme, opepříme a dle chuti přilijeme zbývající portské víno. 4) Do hladké směsi přidáme pistáciové oříšky. 5) Nalijeme do nějaké nádoby (např. srnčí hřbet, pekáček…) a necháme 24 hodin chladit. 6) Podáváme s čerstvým pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
sonizna |22. dubna 2015
mňam Odpovědět
objev |21. dubna 2015
Dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!