Staňte se našimi fanoušky na:

Pastýřský džuveč

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli nakrájenou nadrobno osmahneme na oleji, přidáme pokrájené papriky, cuketu a lilek, podusíme. Pak přidáme pokrájená rajčata a ještě chvíli podusíme. Všechno dáme do zapékací mísy, přidáme utřenou brynzu, pažitku a smícháme. Do kyselého mléka zakvedláme vejce a mouku, osolíme a zalijeme zeleninu. Pečeme dočervena.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!