Tradiční
Recepty
Přihlášení
Registrace
Staňte se našimi fanoušky na:
RECEPTY
SEZÓNA
ŽEBŘÍČKY
MŮJ PROFIL
VLOŽIT RECEPT
Tradiční recepty
Recepty
Hlavní chody
Pečená husa po žandovsku
Pečená husa po žandovsku
Autor receptu:
Ivan Jílek
(1 recept)
Ivan Jílek
Množství:
pro 2 osoby, pokud jsou nenasytní
Obtížnost: Snadné
Příprava:
25 min.
+ vypékání
PT25M
Vaření:
neuvedeno
PT0M
Speciální kritéria:
neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených
Tisk
Přidat do oblíbených
Ingredience
husa
domácí sádlo
bylinky ze zahrádky
koření na grilování
Pracovní postup:
Pěkně tučnou husu oškubejte a pořádně omyjte, potřete sádlem, pokud není husa dost sádelná, podložte sádlem nebo máslem.
Metličkou potřete kůži husy.
Nasypejte bylinky a vložte do velkého pekáče, aby se tam celá vešla.
Zkuste také
Špízky strýce Hanuše
60
0
1
Krevety v rajčatovo - česnekovém sosíku
30
2
4
Vepřové steaky ,balíček‘
20
0
0
Vepřový řízek se šunkou a sýrem
30
1
0
Kysané zelí po srbsku
100
0
2
Komentáře a dotazy…
Přidejte komentář:
Prosím napište, jaký typ poznámky chcete nechat:
Komentář
Dotaz
Odeslat
Pro vkládání komentářů se
přihlašte
, prosím.
Komentáře
Dotazy
Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!
×
Vyžadováno přihlášení
Pro tuto akci je nutné
přihlásit se
.