Staňte se našimi fanoušky na:

Pečená krkovička

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |8. března 2016
super Odpovědět
sonizna |17. června 2014
Podáváme s bramborem nebo i chlebem. Odpovědět
sonizna |17. června 2014
Není dobré používat krkovičku právě vytaženou z lednice. Takže než začneme s krkovičkou pracovat, tak ji aspoň 15 min nechme při pokojové teplotě. Lépe pak nasaje vůni koření. Odpovědět
hanik29|18. června 2014
vyzkouším, je k nakousnutí Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!