Staňte se našimi fanoušky na:

Pečená krůtí kýta a dušená koř. zelenina.

Autor receptu: piškot (83 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostky a dáme smažit na dvou lžicích sádla do sklovata. Mrkev, celer, petržel očistíme a nakrájíme na kostky 1,5x1,5 cm. Dáme orestovat na cibuli, potom zalijeme vývarem , osolíme a dusíme do měkka. Maso dáme do pekáče péct na sádle, lehce opepříme, osolíme a podlijeme dvěmi lžícemi vody.Pečeme do měkka. Když je měkká zelenina, ochutíme cukrem a octem podle chuti. Zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody. Podáváme s pečeným masem. DOBROU CHUŤ.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!