Kuřecí křidélka omyjeme, osušíme a tenké konce odkrojíme, - můžeme je použít do polévky na vývar. Zbytek křídel překrojíme na poloviny . Ve větší misce vymícháme marinádu z protlaku, kečupu, bílého vína, vody, hořčice, sójové omáčky, oleje, rozdrcených stroužků česneku a všeho koření. Vložíme do ní křidélka, řádně je s marinádou promícháme a necháme přikryté přes noc v lednici. Další den vezmeme pekáč přiměřené velikosti, do něj vysypeme brambory nakrájené na větší hranolky a mírně osolíme. Přidáme křídla s marinádou a vše dohromady zamícháme. Povrch obložíme plátky anglické slaniny a půlkolečky cibule. Přikryjeme alobalem a dáme péct do vyhřáté trouby, přibližně na hodinku. Nepodléváme ničím, pod alobalem marináda a slaninka pustí dost výpeku, který se sám při dopékání ještě zredukuje. Poté pečínku odkryjeme a necháme v troubě tak dlouho, až slaninka nahoře hezky zčervená. Na chvíli ji pak z pekáče odebereme. Dáme tím šanci brambůrkám a křidélkům, aby si udělaly krásnou barvu a pečínka byla pěkně křupavá. Těsně před koncem pečení slaninku vrátíme zpět. Servírujeme na předehřáté talíře. Podáváme se zeleninovou oblohou nebo se salátem. Přeji dobrou chuť.