Staňte se našimi fanoušky na:

Pečená pražma

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Brambory oloupeme a nakrájíme tak, jak to máme rádi - na kolečka nebo na kostičky. Zakápneme je olivovým olejem a posypeme částí bylinek. Dáme péct do trouby na 200 °C. 2) Rybu očistíme, osolíme zvenku i zevnitř, potřeme česnekem zvenku i zevnitř. Dovnitř vložíme bylinky, 2 kolečka citronu a máslo. Zbytkem citronu pokapeme pražmy. 3) Pečeme společně s bramborami asi 45 minut - v polovině pečení pražmy otočíme na druhou stranu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |8. března 2016
super Odpovědět
objev |22. srpna 2014
super Odpovědět
sonizna |18. června 2014
K létu prostě ryba patří. Můžeme připravit i na grilu. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!