Staňte se našimi fanoušky na:

Pečená telecí ledvina

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z ledviny odseknout (částečně) obratlové kosti, osolit, dát do pekáče, přidat máslo, mírně podlít vodou a péct v rozehřáté troubě doměkka a dozlatova. Měkké maso vyjmout , nakrájet na plátky a nechat v teple. Šťávu procedit, zjemnit kouskem másla, podle potřeby přisolit a krátce provařit. Příloha - brambory a zelenina (kukuřice, karotka, hrášek), lze doplnit čerstvým listovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |12. února 2014
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!