Staňte se našimi fanoušky na:

Pečené česnekové koleno

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(3 hlasy)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Koleno očistíme, vykostíme a kůži nožem nakrájíme. Z prolisovaného česneku, 1 lžíce pepřů i s olejem a soli uděláme kašičku a vetřeme z obou dvou stran do masa. Srolujeme, zabalíme do alobalu a necháme do druhého dne uležet. Druhý den dáme na pekáč nakrájenou cibuli, maso na ní položíme, tak aby bylo kůží nahoře a pokapeme olejem s pepřem. Podlijeme trochou vody, přikryjeme poklicí a dáme do trouby ba 180°- 190°C a upečeme. Během pečení podléváme vodou. Když je maso skoro měkké, otočíme kůží dolů a krátce maso opečeme, pak zase otočíme kůží nahoru, aby jsme neměli maso vysušené a dopečeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jola |24. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
betka |13. ledna 2013
krása, radost pohledět, hlavně pro nás co drží dietku Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!