Staňte se našimi fanoušky na:

Pečené houbové hlavičky

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Pěkně tvrdé hlavičky hřibů nebo jiných hub opláchneme, osolíme a naskládáme do pekáče spodní stranou nahoru. Česnek nakrájíme nadrobno, petrželku nasekáme. Na každou hlavičku vložíme trochu česneku a petrželky, osolíme a opepříme. Pak hlavičky pokapeme rozpuštěným máslem nebo sádlem a rozškvařenou slaninou a pekáč vložíme do horké trouby. Upečené houby opatrně, abychom nevylili vzniklou šťávu, rozdělíme na talíře a podáváme s chlebem a salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!