Staňte se našimi fanoušky na:

Pečené koleno marinované přes noc

Autor receptu: Lucie 9 (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Koleno si den předem uvaříme.Dáme do kastrolu zalejeme vodou,přidáme sůl,bobkový list,nové koření a celý pepř.Vaříme cca hodinku a půl.Koleno vyjmeme a necháme vychladnout(vývar použijeme na polévku).Připravíme si marinádu z oleje,kečupu,česneku,grilovacího koření,rozmarýnu,soli,sladké papriky.Koleno nařežeme,aby marináda vnikla všude :o) Takto namarinované koleno v pekáči,zafólijujeme a necháme v chladu do druhého dne.Následující den si rozehřejeme troubu na cca 180 stupňů a koleno pečeme tak hodinku,hodinku a půl.Příloha knedlík a zelí,ale dá se jíst i jen s chlebem,křenem a hořčicí. Dobrou chuť

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |30. září 2014
1++++ Odpovědět
Victor |31. března 2014
1*** Odpovědět
Jindriska8 |31. března 2014
Máme rádi! Odpovědět
mikotka |7. února 2014
mnam Odpovědět
kymlal |31. ledna 2014
uložím Odpovědět
Bohu |30. ledna 2014
ukládám Odpovědět
VELKAKOKI |29. ledna 2014
dobrý tip, ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!