Staňte se našimi fanoušky na:

Pečené nové brambůrky s pažitkovým dipem

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nové malé brambůrky vydrhneme od hlíny a naskládáme je na plech. Osolíme, posypeme kmínem, přidáme pár kousků čerstvého rozmarýnu a pokapeme olejem. Plech vložíme do rozehřáté trouby a pečeme, až brambory změknou a lehce zezlátnou. Zakysanou smetanu rozmícháme se špetkou soli, pepřem a nasekanou pažitkou. Pečené brambory rozdělíme na talíře a podáváme s pažitkovým dipem. Výborně k tomu chutná sklenka bílého vína :-)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ohen |26. května 2013
ještě jsem brambory tak vlastně nedělala Odpovědět
Anna1960 |26. května 2013
mňamina Odpovědět
Aidel |26. května 2013
Mňamka :-) Odpovědět
pajunc |25. května 2013
jednoduché a výborné.. :) Odpovědět
Sofii |25. května 2013
Jo, určitě se k tomu mléko hodí, ale já ho fakt nerada :-))) Odpovědět
david.kruml.1 |25. května 2013
to je prostě paráda už se mi sbíhají sliny, ale sklenka studeného mléka je k tomu nejlepší. Ani biftek nic nepokazí. Odpovědět
Aggie|25. května 2013
mňam :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!