Staňte se našimi fanoušky na:

pečené plněné jehněčí maso

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso odblaníme a rozřízneme ostrým nožem tak,aby vznikla kapsa.Slaninu nakrájíme na kostičky,přidáme rodrcený česnek,oloupaná rajčata drobně nakrájená,nakrájenou zelenou petrželku a všechno promícháme.Nádivkou naplníme maso a kapsu zašijeme.Takto připravené maso dáme do pekáče na rozehřáté sádlo a opečeme.V oleji rozmícháme sladkou i pálivou papriku,potřeme maso,podlijeme vývarem z kostí a upečeme ve vyhřáté troubě do měkka.Podáváme s bramborovými knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jola |8. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!