Staňte se našimi fanoušky na:

Pečené špenátové rizoto

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Troubu předehřejte na 180°C. Olej rozpalte ve velké pánvi, nejlépe s nepřilnavým povrchem. Přidejte česnek, houby a slaninu a opékejte 5 minut dozlatohněda. Pak směs přendejte do zapékací mísy o objemu asi 2,5 litru, vsypte rýži, zalijte bujonem, dobře promíchejte, těsně překryjte alobalem a pečte 40 minut nebo dokud rýže neabsorbuje veškerou tekutinu. Nakonec vmíchejte špenát, parmazán a máslo a podle chuti osolte a opepřete.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Linda |10. května 2013
zajímavé Odpovědět
zajdixs |9. května 2013
mňamka :) Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
ukládám Odpovědět
water |6. května 2013
super Odpovědět
slavuska |6. května 2013
super Odpovědět
xxPPxx |6. května 2013
zkusim Odpovědět
Sefa |6. května 2013
mnam Odpovědět
Gabrielle |4. května 2013
hezké Odpovědět
Zůz |4. května 2013
:-.) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!