Staňte se našimi fanoušky na:

Pečené vepřové se špenátem

Autor receptu: Proxi (58 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na 4 plátky (nebo mohou být i kostky, jako když krájíte na guláš), vložíme do pekáče, osolíme, opepříme, okmínujeme, podlijeme vodou a dáme asi na hodinu péct (dokud maso není měkké). Asi půl hodiny před dopečením masa - na oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibulku, přidáme rozmrzlý špenátový protlak. Podlijeme asi 1 až dvěma dl vody, osolíme, přidáme prolisovaný česnek. Necháme povařit, a nakonec přidáme neochucený tavený sýr. Necháme prohřát, dokud se sýr nerozpustí. Na talíř dáme plátky bramborového knedlíku, přidáme plátek masa, špenát a přelijeme výpekem z masa. U nás je to hit ;-) Dobrou chuť

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Proxi |13. března 2014
Tavený sýr špenát zjemní ;-) Odpovědět
Januse |13. března 2014
zajímavě připravený špenát Odpovědět
kymlal |12. března 2014
lákavé Odpovědět
Jana 9|12. března 2014
Mnamka,ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!