Staňte se našimi fanoušky na:

Pečení pstruzi po mlynářsku

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné pstruhy osolíme, dáme na pánvičku s rozehřátým olejem a opékáme po obou stranách. Měkké pstruhy přendáme na talíře, přelijeme rozejřátým máslem smíchaným s citronovou šťávou a drobně nasekanými bylinkami. Příloha: brambory a zelenina.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!