Staňte se našimi fanoušky na:

Pečení vepřoví vrabci

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na větší kousky tak, aby byly 2 na porci. Promícháme s drobně nakrájenou cibulí, utřeným česnekem, kořením a rajčatovým protlakem. Nejlepší je nechat maso přes noc proležet. Pokud je maso hodně libové, můžeme přidat k pečení lžíci sádla a na pekáči, mírně podlité vodou, péci dozlatova. Během pečení maso obrátíme a přeléváme výpekem. Vrabce upečené doměkka podáváme s s kysaným zelím a bramborovými knedlíky se smaženou cibulkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!