Staňte se našimi fanoušky na:

Pečeňová omáčka (americký recept)

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na přípravu si vyrobíme pepřovou omáčku, které budeme potřebovat kávovou lžičku(horké). V míse nejprve třeme oleí, do něho přidáme ocet, vmícháme pepřovou omáčku, pepř, worcester, jemně nakrájený česnek, hořčici, citrónovou kuru i šťávu, sůl a cukr. Vše důkladně třeme, pak směs přelejeme clo kastrolu a zvolna vaříme 15 minut. Máme-li omáčky větší množství, uložíme ji do chladničky. Hodí se k podlévání při pečení zvěřiny. Před podléváním pečené je nutno omáčku nejdříve ohřát a udržovat ji horkou po celou dobu podlévání.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

allys89 |11. září 2013
super recept ;) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!