Staňte se našimi fanoušky na:

Pečený bůček s kořením

Autor receptu: dajul (249 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(5 hlasů)
Ohodnotit recept
32× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bůček vykostíme, kůži odkrajeme a nakrájíme na plátky asi 1,5 cm silné. Osolíme podle chuti a naskládáme do pekáče. Posypeme nakrájenou cibulí, plátky česneku ( můžeme dát i čerstvý ) posypeme kořením a podlijeme vodou. Kosti i kůži přidáme k masu, přikryjeme poklicí a dáme do předehřáté trouby na 180°C. Pečeme doměkka a dočervena. Během pečení obrátíme a podlejeme troškou vody, pokud se vypařila.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

liza |3. března 2013
dobrota Odpovědět
roxana-zdena |1. března 2013
Jo, zlatej bůček, to můj otec může! Odpovědět
jana.remkova.7 |1. března 2013
Hmm, nemám Drakulovu smrt, ale našla bych možná Čarodějku a Dartaňanovo koření. Konečně bůček!!! Hurááá!!:-)))) Odpovědět
Yvajs |1. března 2013
velice zajímavé ,brzo udělám Odpovědět
katy9 |1. března 2013
vyzkoušíme, vypadá to dobře Odpovědět
janka.porubanova|25. března 2013
vyskusam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!