Staňte se našimi fanoušky na:

Pečený guláš bez míchání

Autor receptu: petrapo (87 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
46× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso a cibuli nakrájíme, ostatní suroviny smícháme, pořádně promícháme (masoxy rozpustíme v malém hrníčku a pak dolijeme do 1l vodou),vše dáme do pekáče, přikryjeme alobalem a pečeme na 250 stupňů asi 1,5 hodiny. Nedolívat vodu, nemíchat, nesundávat alobal. Výborné s chlebem, těstovinami, rýží, knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

veru1|10. července 2015
Tak jsem také zkusila a dělala jsem ho poprvé a naposledy! Horší guláš jsem nejedla! Odpovědět
bresta|2. dubna 2014
V jednoduchosti je krása navíc je to určitě dobré Odpovědět
antonin.sedlak.77|16. února 2014
přidal jsem 1/2 lžičky mleté pálivé papriky"dobré! Máš dobrý recept,díky Odpovědět
hadicevlcice|2. února 2014
vyborny napad :-) Odpovědět
muska|7. listopadu 2013
Vyzkoušeno a doporučuju! Výborné ! Odpovědět
hluchnicka|4. listopadu 2013
dobrota, rychlovka! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!