Staňte se našimi fanoušky na:

Pečený kapr po francouzku

Autor receptu: kote19 (257 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné brambory nakrájíme na osminky a uvaříme v osolené vodě.Scedíme,navrstvíme do vymazané ohnivzdorné mísy,posypeme jedním uvařeným vejcem nasekaným nadrobno,strouhaným sýrem a drceným kmínem.Povrch poklademe porcemi očištěného kapra bez hlavy.Každou porci několikrát nařízneme,do otvorů vložíme tenké plátky citronu,osolíme,pokapeme rozpuštěným máslem a citronovou štávou,dáme do vyhřáté trouby a upečeme doměkka.Hotové porce kapra ozdobíme druhým uvařeným vejcem nakrájeným na osminky a posypeme nasekaným koprem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!