Staňte se našimi fanoušky na:

Pečený moravský vrabec z vepřových líček

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z cibule , česneku , kmínu , pepře a soli připravíme směs,dáme do mísy s pokrájeným masem a dobře promícháme,vložíme do pekáče , podliju teplou vodou a pečeme do měkka - průběžně podléváme.Podáváme s chlebem nebo opékaným bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |30. září 2014
ukjádám Odpovědět
JanaB |24. května 2013
líčka mám, vyzkouším Odpovědět
katy9 |23. května 2013
vyzkouším Odpovědět
honzíček |23. května 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!