Staňte se našimi fanoušky na:

Pečený pstruh

Autor receptu: pavlinf (265 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 2 lžíce ocet
  • 4 ks pstruh

Pracovní postup:

Pstruhy opatrně vykucháme,hlavu i ocas ponecháme.Ryby omyjeme ,osušíme,přelijeme z obou stran octem,osolíme a necháme asi 10 minut odležet. Pak ryby okmínujeme,obalíme v mouce a pečeme v předehřáté troubě na kousku másla.Během pečení rybu obracíme. Na každou porci pstruha položíme 2 kolečka citrónu a plátek másla. Ozdobíme petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |29. září 2014
uložím Odpovědět
martinnatr |2. července 2013
uložím Odpovědět
b* |2. července 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!