Staňte se našimi fanoušky na:

Pečený pstruh s bramborovo-hořčičným salátem

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Připravíme si bramborový salát: - Uvařené brambory nakrájíme na stejné kostky. - Smícháme hořčici, 50 g oleje, sůl, pepř a nadrobno nakrájenou cibuli. - K hořčicové marinádě přidáme pažitku a brambory. - Zamícháme a necháme vychladit v lednici. 2) Připravíme si salát: - Saláty umyjeme, natrháme, zastříkneme olivovým olejem a necháme vychladit. 3) Připravíme si pstruha: - Pstruha pomocí nože zbavíme šupin, osolíme a obalíme v mouce. - Pstruha smažíme pozvolna na pánvi do zlatova z obou stran. - Dopečeme asi 4 minuty v troubě na 165 °C. - Do výpeku na pánvi dáme máslo, necháme vyvařit a přelejeme s tím pstruha. 4) Podáváme: pstruha s bramborovým salátem a salátkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

objev |21. srpna 2014
Rybičku můžu kdykoliv a hořčičné brambory určitě vyzkouším. Odpovědět
sonizna |20. srpna 2014
Kvalitní ryba má žábry jasně červeně zbarvené, nezakalené oči a pružné maso. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!