Staňte se našimi fanoušky na:

Pěna z čerstvých jahod

Autor receptu: Márč (72 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve ušleháme bílky s cukrem v tuhý sníh a pak přidáme rozmačkané nebo na malé kousky nakrájené jahody. Šleháme tak dlouho, až vznikne pěkně nadýchaná pěna. Hotovou pěnu dáme do misek a dozdobíme jahodami nebo jí můžeme nazdobit i moučníky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucy3 |31. července 2013
máme rádi Odpovědět
Georgina |16. června 2013
udělám Odpovědět
vera.sucha.50 |16. června 2013
zajímavé Odpovědět
Arabela |15. června 2013
Vypadá to božsky. Jistě to je mňamka. Uložím a co nejdříve vyzkouším. Marci, díky. :-) Odpovědět
Penelope |12. června 2013
Mňam!!! :) Odpovědět
PetulkaH |11. června 2013
zkusím Odpovědět
pavlinf |10. června 2013
mnamka Odpovědět
Lenny |10. června 2013
vynikající Odpovědět
Aidel |9. června 2013
Mňam :-) Odpovědět
macik |9. června 2013
zkusim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!