Staňte se našimi fanoušky na:

Penne s hovězím ragů a houbami

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso nakrájíme na kostky a opečeme ho na oleji dozlatova. Cibuli, mrkev a celer nakrájíme a přidáme k masu. Opékáme, aby trochu změkly. Poté přidáme žampiony. Chvilku podusíme. Přidáme passatu, vývar, část majoránky a bobkový list. Osolíme, opepříme a dusíme 2 - 2,5 hod. Těstoviny uvaříme podle návodu. Těstoviny podáváme přelité hovězím ragů, posypané parmezánem a majoránkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!