Staňte se našimi fanoušky na:

Peprmintový střik

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Pro 1 osobu: 100ml peprmitky,100ml pomeranč.džusu,100ml sodovky,1 kumkvát,3 kostky ledu, plátek citronu Do sklenice vložíme kostky ledu, kumkvát nakrájíme na tenké plátky a přidáme do sklenice. Nejprve zalijeme pomeranč. džusem, pak peprmintovým likérem a nakonec vychlazenou sodovkou. Jen lehce promícháme. Ozdobíme plátkem citronu a ihned podáváme. Poznámka: Kumkvat (nebo kumkvát) je citrusové ovoce připomínající miniaturní,trochu šišaté, pomeranče. Tento trpasličí pomeranč patří mezi nejmenší citrusové plody (je jen 2-4 cm dlouhý). Plody, dužina a kůra jsou oranžové a jedlé.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

liza |6. ledna 2013
zajímavé Odpovědět
Georgina |5. ledna 2013
pro milovníky větrového Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!