Omeleta Arnolda Bennetta
30
1
1
Hovězí maso omyjeme a očistíme a případně odblaníme.Olej smícháme s pepřem,a tuto směs do masa vetřeme,zakryjeme a necháme v chaladu odležet do druhého dne.Pak maso zprudka opečeme ze všech stran na rozehřátém sádle,osolíme ho,přeložíme do pekáče s trochou sádla,vložíme do trouby vyhřáté na 150 stupňů a dopečeme asi 45 minut.Upečený roasbieef necháme chvíli stát,pak ho nakrájíme na plátky a podáváme s připravenou majonézou. MJJONÉZA:Žloutek utřeme s hořčicí a postupně do této směsi zašleháváme olej, až vznikne hladký krém.Osolíme ho,ochutíme citronovou šťávou,přidáme prolisovaný česnek,pepř, a nazávěr do majonézy vmícháme nadrobno nakrájenou pažitku.