Staňte se našimi fanoušky na:

Pepřový roasbieef s česnekovou majonézou

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso omyjeme a očistíme a případně odblaníme.Olej smícháme s pepřem,a tuto směs do masa vetřeme,zakryjeme a necháme v chaladu odležet do druhého dne.Pak maso zprudka opečeme ze všech stran na rozehřátém sádle,osolíme ho,přeložíme do pekáče s trochou sádla,vložíme do trouby vyhřáté na 150 stupňů a dopečeme asi 45 minut.Upečený roasbieef necháme chvíli stát,pak ho nakrájíme na plátky a podáváme s připravenou majonézou. MJJONÉZA:Žloutek utřeme s hořčicí a postupně do této směsi zašleháváme olej, až vznikne hladký krém.Osolíme ho,ochutíme citronovou šťávou,přidáme prolisovaný česnek,pepř, a nazávěr do majonézy vmícháme nadrobno nakrájenou pažitku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucinka |25. července 2013
Už jenom to maso koupit :) Odpovědět
tepito |25. července 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!