Frgály jak z farmářských trhů
30
10
18
Tuk s cukrem a vanilkovým cukrem utřeme do pěny. Jedno po druhém zašleháme vejce, vmícháme mouku se solamylem, práškem do pečiva a kořením. Těstem naplníme formu (dl.26cm) a pečeme ve středně vyhřáté troubě cca 35 minut (podle trouby). Kandované pomeranče nakrájíme na kostičky, pomerančovou kůru nastrouháme a šťávu vymačkáme. Jednu lžíci pistácií odložíme stranou. Marcipán smícháme s bílkem, 125g moučkového, 2 lžícemi pomerančové šťávy, kostičkami pomeranče a zbylými pistáciemi. Koláč 2x rozřízneme, potřeme náplní a zase složíme dohromady. Zbylý moučkový cukr, pomerančovou šťávu a kůru umícháme dohladka. Koláč přelijeme polevou a posypeme sekanými pistáciemi.