TĚSTO: 400 g hladké mouky, 1 balení kypřícího prášku do perníku, špetka soli, 270 g krupicového cukru, 2 lžíce kakaa, 2 vejce, 150 ml oleje, 200 ml mléka. Vejce rozšleháme s cukrem, přidáme olej, mouku s práškem do pečiva, kakao, špetkou soli a mléko. Těsto nalijeme na pečícím papírem vyložený plech a pečeme na 170°C 25 - 30 minut. KRÉM: 1 l mléka, 3 balíčky Zlatého klasu (nebo vanilkový pudinkový prášek), 3 lžíce krupicového cukru, 2 balení vanilkového cukru, 1 lžíce rumu, 200 g másla. Do kastrolu nalijeme 750 ml mléka a přivedeme k varu. Ve zbylém mléce rozmícháme Zlaté klasy s krupicovým a vanilkovým cukrem a nalijeme do vroucího mléka. Povaříme asi minutu. Do ještě horkého krému zašleháme máslo a rum. Horký krém nalijeme na ještě teplý perník a uhladíme. Když krém trochu ztuhne, posypeme povrch Grankem. Uložíme asi na 2 hodiny do ledničky.