Staňte se našimi fanoušky na:

Perníkové srdce

Autor receptu: kulajda (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
96× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny uvedené suroviny důkladně promícháme a zpracujeme,aby na těstě nebyly smouhy a flíčky.Těsto zabalíme do mikroténu a dáme na jeden den do lednice odpočinout.Pak z těsta vyválíme plát vysoký 5 mm,vykrájíme tvar srdce,pečeme 10-12 minut při 180°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |30. září 2014
zkusím Odpovědět
miuka |23. února 2014
Krása. Že bychom ho upekli až bude v létě pouť? :-D Odpovědět
X0X |21. února 2014
souhlasím Odpovědět
X0X |20. února 2014
*1*+ Odpovědět
IVETULIATKO |18. února 2014
Jéééééééééééééééééééééééé nááááááááádhera Odpovědět
piskotka |18. února 2014
hezké Odpovědět
X0X |14. února 2014
hezké Odpovědět
Penelope |2. února 2014
Super, 1+ Odpovědět
kymlal |2. února 2014
zkusím Odpovědět
Proxi |31. ledna 2014
Krásné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!