KORPUS: 100g másla, 4 vejce, 70g krupicového cukru, 1/2 bal. vanilk.pudink. prášku,100ml smetany ke šlehání, 70g medu, 1/2 bal.vanilk.cukru, 1/2 sáčku perník.koření, špetka citron.kůry, 200g hladké mouky, tuk a mouka na formu - NÁPLŇ: 125ml smetany ke šlehání, 1/2 bal. ztužovače šlehačky, 4 lžíce jahodového džemu - DOZDOBENÍ: 2 bílky, 50g cukru, 100g čerstvých jahod, mandlové plátky Máslo utřeme s polovinou cukru do pěny, postupně zašleháváme žloutky a pudinkový prášek. Pak vmícháme zahřátou smetanu, med, vanilkový cukr, koření a citronovou kůru. Z bílků a zbylého cukru ušleháme sníh, který s moukou vpravíme do základu. Těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy a v předehřáté troubě na 170° pečeme 35 minut. Smetanu se ztužovačem vyšleháme v hustou šlehačku, vychladlý korpus podélně prokrojíme na 4 vrstvy - spodní dvě a vrchní dvě spojíme jahodovým džemem. Spodní dvě vrstvy ve formě potřeme šlehačkou a celý dort dáme vychladit. Z bílků a cukru připravíme sníh, potřeme jím dort a ozdobíme jahodami a mandlovými lupínky.