Staňte se našimi fanoušky na:

Pesto z medvědího česneku

Autor receptu: Annett (49 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čerstvé oprané a osušené listy medvědího česneku nasekáme najemno, promícháme s olivovým olejem a solí, uzavřeme do sklenice s dobře těsnícím víčkem. Uchováváme v chladu a temnu. Vydrží cca 1 rok, přidáváme k masu, na chlebíčky či chuťovky jako dekoraci, při použití tohoto pesta nemusíte vůbec přidávat klasický česnek. DOBROU CHUŤ

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |14. listopadu 2014
dost dobré Odpovědět
Annett |29. řijna 2014
ano, je to supr :-) Odpovědět
mysicka3|29. řijna 2014
to může být výborné a žádná chemie, přírodní :-) určitě vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!