Staňte se našimi fanoušky na:

Pestré krůtí ragů

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kostky.Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli a mrkev.Když cibule zesklovatí,vložíme maso,které mícháme a opékáme,až se zatáhne a zbělá.Pak přidáme kostku bujónu,provensálské koření,sůl,pepř a na drobné kostičky nakrájená rajčata,podlijeme vodou a zvolna dusíme asi 30 minut.Když je maso měkké,přidáme překrájené kukuřičky,kousky póru,na kostičky nakrájenou papriku a zvolna vaříme doměkka.Nakonec dosolíme vmícháme nasekanou petrželku.Podáváme s vařenými těstovinami,brambory nebo s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Uzzi1 |2. května 2013
pěkné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!