Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní biftek

Autor receptu: Hanina (107 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V misce všechno rozšleháme, plátky masa osolíme - nemusíme naklepávat - vložíme do misky a zalijeme hmotou. Necháme 1-2 dny v lednici. Z masa můžeme připravit buď přírodní řízek nebo obalit v trojobalu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucinka34 |12. listopadu 2013
ukládám Odpovědět
petrapo |2. listopadu 2013
uloženo! Odpovědět
Kuchař3|14. listopadu 2013
výborné maso! Doporučuji! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!